Pages Navigation Menu

et almindeligt menneske der har haft et ualmindeligt liv...

Unskyld vi roder….

Unskyld vi roder….

Efter mange år – hvor mine hjemmesider var mit eneste våben mod de, der ønskede, at “markedsføre mig anderledes”, og hvor jeg noterede mig, hvem der IKKE ville mig godt – er det nu tid til at få ryddet lidt op…

Inden længe vil mit lille univers forhåbentlig være overskuelig, således jeg stille og rolig måske kan være inspiration for andre…

5 Comments

 1. Hej Stefan.
  Du yder en fantastisk indsat efter de hændelser du har været igennem.
  Jeg fik din webadresse af Carsten Henningsen som jeg spiller bl.a. sammen med.
  Jeg har været deprimeret efter min cancersygdom ( derom senere ) og kunne komme op igen ved hjælp af musikken. Jeg er uddannet slagtøjslærer og trommeslager, og spillede meget jazz i mange orkester. Idag spiller jeg klarinet ( 3 år ) og tage ud alene på plejehjem, hospitaler etc. Jeg har set på din hjemmeside at du spillede sammen med nogen som jeg kender og har spillet sammen med (Kurt Hansen, Jørgen Vestergård )
  Jeg kunne tænke mig at møde dig engang ved lejlighed og udveksle erfaringer
  Med venlig hilsen Gabor

  • Hej Gabor.
   Tak skal du have… Vi bliver nød til at kæmpe, at give op er at give sejren til “de andre”, hvilket du sikkert kender alt til. Skulle din tid og vej falde forbi min hytte, så skal du være velkommen til snak og udveksling af tips/ide’r og erfaringer.
   De bedste hilsner
   Stefan

 2. Hello, just wanted to mention, I loved this post.

  It was inspiring. Keep on posting!

  • Thank You!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *